facebook-script

SPAR PENGER OG BIDRA TIL MILJØET

Hos Watertrade er vi stolte av vår smarte og ressursbesparende CO2-bytteservice.

Når du benytter denne tjenesten, sender du tilbake dine brukte CO2-flasker i emballasjen du mottar de nye flaskene i. Ved å resirkulere CO2-flaskene reduserer vi belastningen på miljøet. I tillegg bidrar det til økonomisk besparelse for deg.

Det er faktisk billigere å fylle opp eksisterende flasker med CO2 enn å produsere nye flasker. Derfor vil du også spare penger på CO2-flaskene når du sender de gamle flaskene tilbake til oss.

Watertrade leverer en bærekraftig løsning for både kunder og miljøet - en vinn-vinn-situasjon for alle!

KJØP CO2 NU

MINDRE PLAST OG MER RESIRKULERING

Visste du at en vanlig husstand på fire personer kan spare opptil 800 plastflasker årlig med en GROHE Blue Home?

Med en GROHE Blue Home-installasjon får du filtrert og avkjølt vann direkte fra din GROHE Blue-kran. Dette fjerner behovet for plastflasker og er dermed en langt mer bærekraftig løsning.

Hos Watertrade selger vi GROHE-vannfiltre som sikrer rent vann. Når filtrene er utbrukte og må byttes, kan de returneres til GROHE. Her blir plasten gjort om til granulat, og harpiksen som også brukes i filtrene, blir regenerert og delvis brukt til produksjon av nye patroner. Når filtrene returneres til GROHE, blir 99 % av materialene resirkulert, og kun 1 % blir etterlatt som avfall.

Med en serviceavtale hos Watertrade blir filtrene samlet inn under servicebesøket, og vi sørger for direkte levering til GROHE. På denne måten bidrar du til en mer bærekraftig hverdag.

Indsamlede filtre - klar til at blive genanvendt

ANSVARLIG RESIRKULERING

«Take - Make – Waste». Dessverre er dette måten mange prosesser fungerer på over hele verden. Vi tar, lager og kaster.

Hos Watertrade har vi som ambisjon å ta avstand fra denne utdaterte tankegangen og i stedet bidra til en mer sirkulær økonomi der materialer i mye større grad resirkuleres. Dette støtter vi blant annet ved å sortere gamle og utdaterte kraner i metall og sende dem til gjenvinning. De blir deretter brukt i ulike bransjer for å skape nye produkter.

Har du også fått filteret byttet av oss gjennom vår gunstige serviceavtale? Da tar vi med oss filteret tilbake. Filtrene blir samlet inn og sendt tilbake til produsenten, der de blir resirkulert til produksjon av nye vannfiltre, og dermed fullfører vi også denne syklusen.

WATERTRADE STØTTER PLASTIC CHANGE

I samarbeid med Plastic Change tar Watertrade et skritt videre for å fokusere på reduksjon av plast og opprydding av verdenshavene. Siden 1950-tallet har vi produsert 9 milliarder* tonn plast! Dette ønsker Plastic Change å endre gjennom sin visjon om å skape et samfunn fritt for avfall, der fokuset ikke bare er på plast, men på et samfunn der vi alle lærer å bruke ressursene på best mulig måte. Dette oppnås ved å produsere bærekraftige produkter som kan brukes om og om igjen, og dermed avvikle kulturen med engangsbruk.

Watertrade gjør nettopp dette, gjennom vårt CO2-påfyllingssystem og våre mange andre grønne tiltak som du kan lese mer om her på siden. Sammen med Plastic Change støtter Watertrade også World Cleanup Day, fordi vi tror at enhver liten innsats teller, og vi håper at også våre kunder vil bidra så mye som mulig.

Les mer her:https://worldcleanupday.dk/

*Kilde: plasticchange.dk

MILJØVENNLIG EMBALLASJE MED DOBBELTFUNKSJON

Flertallet av våre kunder er svært bevisste på utfordringene som jorden vår står overfor. Derfor stiller de også stadig høyere krav til sine egne valg når det gjelder miljøvennlig emballasje, resirkulering osv.

Dette er selvfølgelig noe Watertrade støtter! Våre pappesker er spesielt utformet for å kunne brukes til å sende CO2-flaskene våre til kundene, men også for at kundene våre kan bruke de samme eskene til å returnere de brukte CO2-flaskene når de skal fylles på igjen. På denne måten unngår vi unødvendig bruk av store pappesker og ekstra materiale for å sikre at flaskene ligger stabilt, samtidig som vi sikrer at eskene våre blir returnert slik at de kan resirkuleres igjen og igjen. Dette er en miljøvennlig emballasje med flere fordeler.

PLAST, NEI TAKK

Watertrade søker alternativer til plast i alle deler av virksomheten. Dette er utrolig viktig for oss, så vi støtter også opp om og bruker Plast Nei Takk-merket. På den måten bidrar vi til å spre budskapet, både til våre kunder, samarbeidspartnere og andre bedrifter, slik at vi kan hjelpe til med å fokusere på dette viktige området.

Ingen konto? Lag en her