facebook-script

Søk igjen etter det du ser etter

Back to home

GROHE RED

Med en GROHE Red får du en raskere, billigere, mer miljøvennlig og trygg måte å koke vann direkte fra springen.

Hos Watertrade finner du alle varianter av GROHE Red i både farger og størrelser. Den har mange funksjoner som du kan lese mer om på denne siden. Hvis du er i tvil, står vårt supportteam alltid klar til å hjelpe deg!

Samlet plassbehov
210 x 210 x 490 mm
(D x B x H)
210 x 210 x 335 mm
(D x B x H)
Elektrisitetsbehov
230 V 180
Watt

Få øyeblikkelig kaffe og te med GROHE Red

Med GROHE Red får du øyeblikkelig kokende vann rett fra kranen. Det er slutt på å sette på vannkokeren, bare for å glemme kaffekoppen du skulle lage fordi du gjorde noe annet mens du ventet.

I stedet kan du nå få kokende vann akkurat når du trenger det, og bare i den mengden du trenger. Dette begrenser vannsvinnet og gjør at du slipper å avkalke vannkokeren i det uendelige.

Så enten du skal lage en deilig kopp te, skolde en tåteflaske, blanchere grønnsaker til middagen eller noe annet, er det gjort på et øyeblikk med en GROHE Red.

seemere

Sikkerhet med GROHE Red

følge GROHE skyldes mange skåldingsulykker i hjemmet at barn kommer borti den skåldende vannkokeren eller velter den over seg selv. GROHE Red er designet med en integrert barnesikring med totrinns berøringsaktivering, slik at barn ikke ved et uhell kan slå på det kokende vannet og brenne seg. Kokende vann aktiveres ved å holde barnesikringen inne i 2 sekunder, og deretter kan kokende vann tappes fra springen.

Alle GROHE Red vannkokere er selvfølgelig CE-godkjente. Du kan lese mer om hva CE-godkjenningen av GROHE Red-kjeler betyr her.

CoolTouch på springen

Kokende vann i kranen gir en voldsomt varm kran. NEI, dette er ikke riktig!

Med CoolTouch har GROHE sørget for at selve kranen aldri blir varmere enn at du kan ta på den etter bruk, og du risikerer ikke å brenne deg!

Spar energi med feriemodus

Når kontoret er tomt i helgen, du har dratt på 3-ukers ferie eller er på hytta, kan du aktivere kjelens feriemodus. Denne energieffektive innstillingen sørger for at vannet bare varmes opp til 60 °C. Dette bidrar ikke bare til ytterligere energibesparelser i perioder med fravær, men sørger også for at det ikke bygger seg opp bakterier i kjelen når den ikke er i bruk.

Slutt å sløse med vann med en GROHE Red

I motsetning til mange vannkokere som krever minst 0,5 liter vann for å starte kokeprosessen, tilbyr GROHE Red en mye smartere og mer vanneffektiv løsning.

Ikke bare får du en vakker og tidløs design i GROHE Red, men du kan også enkelt justere vannmengden etter dine behov, enten du lager en rask kopp kaffe, skåler babyflasken eller fyller gryten til middag.

Vi kjenner alle til det å kaste en halv kjele med vann etter å ha kokt vann til kveldskaffen, men med en GROHE Red hører dette vannsvinnet fortiden til!

seemere

Trenger du å koke pasta i lang tid?

Med GROHE Red Potfiller-funksjonen kan du enkelt aktivere kokende vann i 2 minutter uten å måtte holde knappen inne. Hvis du trenger å koke en gryte med pasta på komfyren, er det bare å trykke på 2 liter kokende vann og unngå at komfyren din må koke iskaldt vann opp til 100 grader - GROHE RED gjør det for deg!

Blansjerer du ofte grønnsaker? Trenger du å skolde aspargesene dine raskt for å holde dem sprø? Da er det bare å aktivere Potfiller-funksjonen og la vannet renne i 2 minutter.

Vi hører også om kunder som bruker det kokende vannet til å desinfisere drikkeflasker, rengjøre stekepanner raskt osv. Mange stekepanner i støpejern liker ikke såpe, og kokende vann direkte fra GROHE Red er ideelt for rengjøring.

seemere

GROHE Red blandebatterier

Hos Watertrade kan du få GROHE Red blandebatterier i flere varianter. Vi har både blandebatterier med L-tut og C-tut, og i flere flotte farger.

Vi har også både GROHE Red MONO og GROHE Red DUO kraner. Om du bør velge en MONO- eller DUO kran, avhenger av om du allerede har en kran på kjøkkenet som du ønsker å beholde. I så fall bør du velge GROHE Red MONO kran. Hvis du ønsker å kombinere alle funksjonene i én kran, velger du GROHE Red DUO.

Beskytt systemet ditt og få rent vann med GROHE Red filter

Alle GROHE Red-systemer trenger et filter. Dette er for å beskytte systemet mot kalkavleiringer, som til slutt vil skade selve kjelen hvis de ikke filtreres bort. GROHE Red-filter er spesialdesignet for å fjerne praktisk talt all kalk fra vannet, men uten å fjerne de gode mineralene og smakene som finnes i dansk drikkevann. Dette er f.eks. viktig hvis vannet skal brukes til å lage te eller kaffe, da smaken ellers vil bli flat. GROHE Red-filteret har også et innebygd kullfilter, slik at eventuell bismak fra vannrør eller andre kilder ikke kommer inn i drikkevannet og ødelegger smaksopplevelsen.

GROHE Red-filteret er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, som alle varer i 12 måneder. Finn ut hvor mye vann du bruker per år for å velge riktig filter. Det er også mulig å velge et filter som tilfører magnesium og sink til vannet hvis du foretrekker det.

seemere

GROHE Red 3 liter

GROHE Red bereder i forskjellige størrelser

Du kan få GROHE Red-bereder i forskjellige størrelser, avhengig av budsjett og behov. GROHE har bereder i to forskjellige størrelser: GROHE Red bereder i M-størrelse og GROHE Red bereder i L-størrelse.

Du kan derfor velge den GROHE Red bereder som passer best til dine behov. GROHE Red L bereder har en total kapasitet på 7 liter vann, inkludert 5,5 liter kokende vann. GROHE Red M bereder har en maksimal kapasitet på 4 liter vann, inkludert 3 liter kokende vann.

Hvis GROHE Red berederen skal betjene mange mennesker, eller hvis den står på et kontor og brukes av mange mennesker, kan det være lurt å velge en GROHE Red L-størrelse bereder. Den store L-bereder brukes også når du ønsker å installere en blandeventil for å blande det kokende vannet med det vanlige varmtvannet. Du kan lese mer om dette under blandeventilen vår. Hvis du bruker en GROHE Red bereder i en husholdning med 2-3 personer, vil imidlertid en GROHE M-størrelse være nok for de fleste.

seemere

GROHE Red 5,5 liter

Tar det lang tid før varmtvannet ditt blir varmt?

I noen hus er varmtvannstanken langt unna, og når du vasker opp, må det varme vannet renne lenge før det blir skikkelig varmt. Dette er sløsing med dyrebart vann og svært dårlig for miljøet. Hvis du har en GROHE Red Duo med touch, kan det være lurt å installere en blandeventil. Da kan du ta en liten del av det kokende vannet og blande det med det varme tappevannet. På denne måten får du varmt vann umiddelbart, med minimalt energiforbruk og uten vannsvinn. Vi anbefaler GROHE Red i L-versjonen hvis du ønsker å installere blandeventilen.

Har du ikke varmt vann i feriehuset ditt?

Noen feriehus har ingen varmtvannstank, eller kanskje bare en som primært brukes til dusjing. I stedet for å bruke varmtvannstankens kapasitet til å vaske opp eller hente varmt vann til kjøkkenet, kan du bruke blandeventilen til å få varmt vann i kjøkkenkranen. Det kan også være et vaskerom der det bare er kaldt vann, slik at du enkelt kan få varmt vann uten store problemer. Du kan enkelt installere en blandeventil selv.

Juster varmtvannstemperaturen selv

Med blandeventilen kan du enkelt regulere temperaturen på varmtvannet. Det er ikke sikkert det er nødvendig å tilsette mye kokende vann for å oppnå ønsket temperatur. Hvis du bare har kaldt vann i rørene, kan det hende du må skru opp litt høyere. Det er veldig enkelt å justere termostaten på blandeventilen.

seemere

Alle reservedeler for GROHE Red

Har du en GROHE Red-installasjon som er noen år gammel, og trenger du en ny dryppkopp, en ny kontrollenhet, en blandeventil eller noe helt annet? Da har du kommet til rett sted. Hos Watertrade har vi et stort utvalg av reservedeler til ditt GROHE Red vannsystem.

Hvis du ikke finner det du leter etter, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice på support@watertrade.no! Vi hjelper deg gjerne på vei.

Ingen konto? Lag en her