facebook-script

GROHE Blue Professional

Viser 1-1 av 1 element(er)

Kjøp GROHE Blue Professional system hos Watertrade. På denne siden finner du både en GROHE Blue Pro-enhet samt alt av reservedeler og tilbehør til GROHE Blue Pro-systemer. Her får du et kjøleaggregat som kan kjøle opp til 12 liter vann/time, som er beregnet å være nok til rundt 40 personer. Du får også et stort utvalg av ulike deler til GROHE Blue Pro i butikken vår.

Drikk det vannet du foretrekker med GROHE Blue Pro

Med et GROHE Blue Pro-system trenger du ikke kjøpe kullsyrevann på flaske. I stedet får du deilig filtrert og brusende vann direkte fra springen. Med GROHE Blue Pro kan du tappe filtrert og avkjølt vann, både med og uten bobler, direkte fra kranen.

Filtersystemet filtrerer bort uønskede stoffer i vannet, slik at du kan få kalkfritt vann med frisk smak. Du kan velge mellom vann med mild kullsyre, ingen kullsyre eller vanlig sprudlevann. Du kan enkelt velge alt dette med et lett trykk på kranens LED-knapp. GROHE Blue Pro produserer opptil 12 liter avkjølt vann i timen, mens GROHE Blue Home kun produserer omtrent 3 liter vann i timen. Vannsystemet er enkelt å installere og kan installeres uten noen form for utvendige rør. Imidlertid kreves et ventilasjonshull i bunnen av kjøkkenskapet når du installerer et GROHE Blue Pro-system.

Kjøp et GROHE Blue Pro vannsystem hos Watertrade

Watertrade ble grunnlagt etter mange års erfaring med vannløsninger for både private hjem og kontorer. Er du lei av vann med for mye kalsium osv., og savner du filtrert og sprudlende vann? Da har du kommet til rett sted. Her i butikken kan du kjøpe et komplett GROHE Blue Pro-system som kan forsyne deg med opptil 12 liter avkjølt og filtrert vann i timen. Du kan velge om du også vil ha skånsom, middels eller sterk kullsyre i vannet. Velg også filteret til ditt GROHE Blue Pro-system selv her.

Kjøp ditt GROHE Blue Pro-system her på denne siden, så får du enkelt og raskt avkjølt drikkevann direkte fra springen. Hvis du ikke trenger så mange liter vann, kan du kjøpe et GROHE Blue Home -system i stedet. Det er viktig for oss at kundene får sitt nye GROHE Blue Pro-system hjem så raskt som mulig. Derfor har vi kun 1-2 dagers levering på alle varer vi har på lager.

Finn CO2-flasker til ditt GROHE Blue Pro-system

For å få vann med kullsyre direkte fra springen når man har et GROHE Blue Pro-system, trenger man naturligvis også CO2. Det kan vi heldigvis også hjelpe deg med. Vi har et stort utvalg av CO2-flasker i forskjellige størrelser, slik at du kan finne det som passer dine behov. Våre CO2-patroner kan også brukes til Sodastream, Quooker cube osv.

Hvis du kjøper CO2-flasker til Quooker-kuben din, anbefaler vi vårt Quooker Cube CO2-startsett. Her følger det også med en CO2-regulator, slik at du kan bytte fra de dyrere 425 g. CO2-flaskene til 2 kg. CO2-flasker. I dette startsettet finner du alt du trenger for å bytte om til våre billige CO2-flasker.

Når du har kjøpt CO2 fra oss til ditt GROHE Blue Pro-system, Sodastream eller Quooker, kan du benytte deg av vår fordelaktige byttetjeneste. Når flaskene dine er i ferd med å gå tomme for CO2, bestiller du ganske enkelt en CO2-påfylling fra oss. Du vil motta de nye flaskene innen 1-2 dager. En returetikett følger med i pakken med de nye flaskene. Du legger da bare dine gamle flasker i pakken, klistrer returetiketten på pakken og leverer den inn i din nærmeste postbutikk.

Kjøp reservedeler til GROHE Blue Pro

Du finner et bredt utvalg av reservedeler her i butikken. Både for GROHE Blue men også for GROHE Red og andre GROHE-produkter som Sensia Arena for å nevne noen. Du trenger derfor ikke lete lenge for å finne akkurat de delene du trenger. Du finner alt til GROHE på nettsiden vår.

Ingen konto? Lag en her