facebook-script
Viser 1-4 av 4 element(er)

Sprudlende kullsyrevann rett fra kranen – det høres nesten for godt ut til å være sant. Likevel er det det du kan få med en GROHE Blue kran. Hvis du kjøper en GROHE Blue kran, trenger du ikke lenger å kjøpe sprudlevann i butikken. I stedet kan du fylle glasset med deilig kaldt sprudlevann direkte fra din GROHE Blue kran. Lettere blir det ikke.

Duo kraner

Viser 1-4 av 4 element(er)

Velg mellom GROHE Blue mono kran eller duo kran

Når du trenger en GROHE Blue kran, kan du velge mellom en GROHE Blue Mono kran og en GROHE Blue Duo-kran. Når du velger en GROHE Mono, får du en GROHE kran kun med kullsyrefunksjon. Dette er praktisk for kontorene, da man også kan ha kranen for seg selv, ved en vannstasjon. Dette er selvsagt også en god løsning for de som allerede har en innredning på kjøkkenet hjemme, som de gjerne vil beholde. Hvis dette er tilfelle, kan du ganske enkelt få satt opp GROHE Blue Mono-kranen ved siden av kranen du allerede har hjemme.

Ønsker du et nytt kjøkken og ikke har kran allerede, eller om du foretrekker et mer minimalistisk utseende på kjøkkenet, anbefaler vi GROHE Blue Duo kranen. Her får du alt i én kran. Den kan fungere både med kullsyrevann, men kan også brukes som en vanlig kran. Hvis du foretrekker å bare ha én kran på kjøkkenet, er GROHE Blue Duo kranen for deg.

Få en GROHE Blue kran som passer til kjøkkenet ditt

En GROHE Blue kran er ikke bare praktisk, men også stilfull. GROHE har klart å skape et vakkert og enkelt design som samtidig gir rom for variasjon, slik at du kan få en kran som passer akkurat til din estetiske smak.

Du kan f.eks. skape det utseendet du liker best ved å velge mellom en GROHE kran med enten en C-tut eller en L-tut. Hvilken du liker best, avhenger naturligvis av om du foretrekker et mer rundt og mykt design, eller et kantete design med skarpere linjer. I tillegg kan du også velge om du vil ha kran med forlengelse, som kan være en praktisk funksjon når vasken skal rengjøres eller ved oppvask. Det er kun GROHE Blue Duo-kranene som har denne smarte funksjonen.

Sist men ikke minst kan du velge materialet eller fargen på din GROHE Blue kran. Velg mellom Supersteel, en lekker mattgrå armatur i stål, eller krom, som har en stilig og skinnende finish. Eller kanskje du foretrekker polert hard grafitt som er helt mørkegrå. Dette vil passe perfekt inn i et industrielt New York-kjøkken. Til slutt finner du den vakre Poleret Warm sunset. Dette er en kran med en elegant polert bronsefinish.

Finn ut mer om fordelene med en GROHE Blue kran

Det er mange fordeler ved å investere i en GROHE Blue kran og ha et GROHE Blue Home-system installert hjemme, eller et GROHE Blue Pro-system på jobben.

En av fordelene med å få et GROHE Blue-system er at det bidrar til å kutte ned på plastforbruket. Med en GROHE Blue kran vil mange private hjem og arbeidsplasser ikke lenger kjøpe brus. Det vil spare miljøet for plastforbruk, men du sparer også penger. På mange arbeidsplasser ser man også at noen av alle kaffekoppene blir byttet ut med et glass ferskvann hvis muligheten er der. På denne måten kan arbeidsplassen ikke bare spare penger på kaffe, men også gi sine ansatte et sunnere alternativ enn koffeinholdig kaffe.

Samtidig kan du kjøpe et filter til din GROHE Blue kran. Du kan få vanlige GROHE filtre i vår butikk, og du kan også få et bredt utvalg av BWT-vannfiltre hos oss. Med vannfilter slipper du sprøytemidler, klor og ulike tungmetaller i vannet. Det er både bra for helsen og for smaken.

Kjøp CO2 til din GROHE Blue kran

CO2 er naturligvis også nødvendig du kjøper en GROHE Blue kran. Derfor tilbyr vi et stort utvalg av CO2 flasker i forskjellige størrelser. Du finner både engangsflasker, for deg som bare trenger CO2 til et enkelt arrangement. Har du en GROHE Blue-kran, kan du kontinuerlig bruke ny CO2 når flasken er tom. Nettopp derfor har vi i Watertrade laget en fordelaktig CO2-flaskebyttetjeneste.

Alt du trenger å gjøre for å benytte denne byttetjenesten, er å kjøpe et startsett med CO2-flasker. Når startflaskene dine er nesten tomme, bytter du bare ut CO2-flasker. I pakken med dine nye CO2-flasker er det en returetikett. Nå er det bare å legge de tomme CO2-flaskene i pakken, klistre den forhåndsbetalte returetiketten på pakken og levere den inn i din nærmeste Post nord pakkebutikk.

Finn alle reservedeler til din GROHE Blue kran

Selv om GROHE kranene har fantastisk kvalitet, kan uhellet skje, og du kan måtte trenge en reservedel til din GROHE Blue-kran. Men fortvil ikke. Du finner alt av reservedeler i vår nettbutikk. Hvis du er i tvil om nøyaktig hvilken reservedel du trenger, hvilken GROHE Blue kran som passer best til dine behov eller noe annet, så må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice.

Våre produkteksperter er alltid klare til å svare på alle henvendelser og spørsmål. Send gjerne en e-post til support@watertrade.no. Vi svarer på alle henvendelser innen 12-24 timer.

Ingen konto? Lag en her