facebook-script
Viser 1-6 av 6 element(er)

Få kokende vann direkte i kranen med GROHE Red kran. Du bruker sannsynligvis kokende vann mange ganger i løpet av dagen uten å tenke på det. Men hver gang må du stå og vente på at kjelen skal koke. Med en GROHE Red-kran kan du spare både tid og plass på kjøkkenet. Du kan velge mellom GROHE Red Mono eller GROHE Red Duo. Mono-kranen er for deg som allerede har en kran som du ønsker å beholde, mens Duo-kranen kan erstatte din nåværende kran.

GROHE Red Mono kraner

Viser 1-6 av 6 element(er)

Duo kraner

Viser 1-6 av 6 element(er)

Få øyeblikkelig kokende vann med GROHE Red-kranen

Med GROHE Red får du kokende vann rett fra kranen. Du trenger ikke lenger å stå og fylle vannkokeren og vente på at vannet skal koke, for ikke å snakke om den endeløse avkalkingen. Når du har en GROHE Red-kran, får du kokende vann på en brøkdel av et sekund, direkte fra kranen.

3 fordeler med å koke vann i kranen

  • Du kan enkelt og raskt koke grønnsakene dine med en GROHE kran med kokende vann. Ikke bare er det en enkel og rask måte å tilberede grønnsaker på, du bevarer også fargen og næringsstoffene til grønnsakene når du forveller dem.
  • Lag te og kaffe på et øyeblikk. Med en GROHE Red-kran kan du lage te på et øyeblikk, like raskt og enkelt som å helle seg et glass vann.
  • Hold hygienen på topp med enkel og effektiv skålding. Når du har en GROHE Red-kran får du kokende vann direkte fra kranen, så det er ikke noe problem å holde hygienen på topp og vannet varmt.
  • Bedre sikkerhet mot brannulykker. Kanskje du synes det høres risikabelt ut å ha en kran med kokende vann? Hva om noe skjer og barna dine bruker kranen med kokende vann? Du trenger ikke bekymre deg! Våre GROHE Red-kraner har en innebygd barnesikring.

Frigjør plass på kjøkkenbordet med GROHE Red-kranen

Hvis de nevnte fordelene ikke er nok til å overbevise deg om å investere i en GROHE Red armatur med kokende vann, så finnes det heldigvis andre fordeler. Når du får en GROHE Red-kran, er det ikke lenger nødvendig å ha en upraktisk vannkoker stående på kjøkkenbordet. Ikke bare får du mer plass til andre ting på kjøkkenbordet, men kjøkkenet ditt får også et mye mer minimalistisk og stilrent uttrykk.

Velg mellom GROHE Red Mono og GROHE Red Duo

Når du har bestemt deg for om du ønsker å skaffe deg en GROHE Red kran, må du bare finne ut om du foretrekker en Mono kran eller en Duo kran. Velger du en GROHE Red monokran får du en egen kran med kokende vann som skal monteres på din eksisterende kran. Kjøper du derimot en GROHE Red Duo kran, får du 2-i-1. Det betyr at kranen både kan gi kokende vann og brukes som en vanlig kran.

Velg størrelse for GROHE Red kran

Du trenger selvfølgelig en kran for å få kokende vann direkte fra springen. GROHE tilbyr to forskjellige størrelser som du kan velge mellom. Du kan velge både en GROHE Red-armatur i det vi kaller M-størrelsen og en i L-størrelsen.

M-kranen kan gi deg opptil 3 liter kokende vann på en gang, og er 37 cm. høy. L-kranen kan gi opptil 5,5 liter kokende vann om gangen. Skal du bruke store mengder kokende vann om gangen, er L-kranen derfor det rette valget for deg. Men denne er selvsagt litt større, for å få plass til de mange literne med vann, og måler 49 cm. i høyden. Begge kranene har samme diameter på 21 centimeter.

Kjøp alt du trenger til GROHE Red armatur i butikken vår

Vi i Watertrade ønsker å være din foretrukne GROHE-forhandler. Vi tilbyr derfor et bredt utvalg av tilbehør, reservedeler m.m. til GROHE-produkter. Du finner også nye kraner eller vannkokere til din GROHE Red-kran her i butikken. Bestiller du varene dine før kl. 12 i dag, får du dem allerede i morgen.

Hvis du har spørsmål om våre produkter, hvilke reservedeler du bør kjøpe osv., så må du ikke nøle med å kontakte vår kundeservice. Her står våre produkteksperter alltid klare til å veilede deg gjennom ditt kjøp. Du kan kontakte oss på support@watertrade.no, og vi gjør vårt beste på å svare på alle henvendelser innen 12-24 timer.

Ingen konto? Lag en her