facebook-script
Viser 1-4 av 4 element(er)

Hvis du har en GROHE Blue-kran hjemme eller på jobb, så vet du at det kreves CO2 flasker for å få deilig vann med kullsyre fra kranen.

Det er imidlertid både dyrt og sløsing med ressurser om du må kjøpe nye CO2 flasker hver gang de gamle flaskene går tomme for CO2. Derfor tilbyr vi hos Watertrade bytte og påfyll av CO2 flasker/ CO2 refill. Bestill flaskene dine før kl. 12 i dag og motta dem i morgen. Vi sender alltid varene innen 24 timer. Spar penger og ressurser med vår smarte CO2 refill.

425 gram

Viser 1-4 av 4 element(er)

2 kg

Viser 1-4 av 4 element(er)

3.75 kg

Viser 1-4 av 4 element(er)

Hvordan foregår CO2 refill?

Vi garanterer at det er både enkelt og raskt å bytte ut dine gamle CO2 flasker hos Watertrade. Du må imidlertid være oppmerksom på om det er GROHE CO2-flasker du skal bytte.

Har du CO2-flasker fra et annet selskap, men vil likevel benytte byttetjenesten vår?

Ikke nøl med å kontakte oss, så finner vi en løsning slik at du også kan dra nytte av vår fordelaktige byttetjeneste. Når du skal bytte dine CO2-flasker hos oss slik at vi kan fylle dem på nytt, trenger du bare å gå inn og bestille samme antall CO2-flasker som du allerede har, og flasker i samme størrelse som de du skal bytte.

Du finner CO2 flasker i tre forskjellige størrelser hos Watertrade; 425 g. CO2-flasker, 2 kg. CO2-flasker og 3,75 kg. CO2 flasker. Når du bestiller nye CO2 flasker, sender vi dine nye flasker til deg innen 24 timer. Hvis dette er din første bestilling, kan du kjøpe et av våre startsett her.

Vær oppmerksom på at når du kjøper erstatningsflasker, reserverer vi et beløp på kortet ditt som depositum for flaskene du skal sende tilbake til oss. Dette beløpet vil imidlertid bli frigitt så snart vi har mottatt dine returnerte flasker.

Det eneste du trenger å gjøre for å returnere og bytte flaskene dine, er å tømme pakken du har mottatt med nye flasker. I pakken med dine nye CO2 flasker finner du en betalt returetikett. Du legger derfor bare flaskene dine i pakken, setter på den forhåndsbetalte returetiketten og leverer pakken til din nærmeste Post nord butikk. Se vår videoguide om hvordan du bytter dine GROHE CO2 flasker her.

Spar penger med påfyll av dine CO2 flasker

Det er ikke bare enkelt og smart å bruke vår tjeneste for CO2 refill, det er også bra for lommeboken din. Ved å bytte ut dine gamle CO2 flasker, i stedet for å kjøpe nye flasker hver gang CO2 patronene dine går tomme, betaler du kun for innholdet i flasken. Du slipper dermed alle kostnadene for selve CO2 beholderen.

Kjøper du et av våre startsett, bør du være oppmerksom på at vi reserverer hele beløpet, både for innholdet og flasken, helt til du returnerer den tomme flasken. Når du sender sodastream flaskene till refill, trekker vi beløpet for innholdet i flaskene. Prisen for selve flaskene vil dermed aldri bli trukket, men kun reservert på din konto. Dersom du ikke bytter dine tomme flasker, trekker vi selvsagt hele beløpet for både flasker og innhold.

Hvis du har spørsmål om vår byttetjeneste, kan du se de vanligste spørsmålene og svarene våre her. Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan alltid sende oss en e-post eller kontakte oss via vårt kontaktskjema. Vi svarer alltid innen 12-24 timer.

Beskytt miljøet ved å gjenbruke CO2 flasker

Det er mange fordeler med å bruke vår tjeneste for CO2 refill. For det første er det mye penger å spare på å få byttet ut eller etterfylt dine gamle CO2-flasker. Det er også lettere, da du ganske enkelt sender dine tomme CO2 flasker av gårde i samme boks som du mottar flaskene i. På denne måten slipper du å lure på hvordan du blir kvitt alle de tomme CO2-flaskene, da de selvfølgelig ikke bare kan kastes som vanlig avfall, men må leveres på en gjenvinningsstasjon.

Hvis ikke dette er grunn nok til å fylle på CO2 flasker i stedet for å kjøpe nye, så finnes det også andre grunner til å gjøre det. En av dem er miljøet. Det kreves mange materialer for å produsere flasker, og derfor bør du resirkulere så mye som mulig. Spesielt CO2-patroner, da det kreves mange ressurser for å produsere bare en eneste CO2-flaske. Ikke bare beskytter du miljøet ved å bruke gjenfyllbare flasker, du bidrar også til å beskytte miljøet ved å ha en GROHE Blue-kran. En GROHE-kran kan bidra til å redusere forbruket av bokser og flasker betraktelig, både i bedrifter og hjemme. Når du plutselig kan få deilig kullsyrevann direkte fra kranen hjemme, er det ikke lenger nødvendig å kjøpe bokser og flasker med kullsyrevann.

Se vårt tilbehør og reservedeler for GROHE CO2 refill

Trenger du tilbehør eller reservedeler til dine sodastream CO2 flasker, kan du se vårt store utvalg. Her finner du alt fra rensepatroner til rensefilter, til adaptere, CO2-regulatorer og avfallssortering, samt mye mer.

Vi selger søppelsorteringsbøtter som passer til GROHE Blue Home, GROHE Professional og GROHE Red størrelsene M og L.

Husk også å sjekke ut vårt utvalg av filtre, da vi selger vannfiltre i alle størrelser. Med et vannfilter kan du umiddelbart forvandle vanlig vann fra springen til deilig sprudlende vann. Ikke bare høyner det smaken, men i tillegg blir alle uønskede stoffer filtrert ut. Tungmetaller og selv de fineste partikler filtreres ut, ved for eksempel med et GROHE Red/Blue filter. Filtre finnes i størrelsene s, m og l, og vil også redusere kalkinnholdet i vannet ditt.

Få svar på alle dine spørsmål om CO2 refill

Hvis du ikke finner svar på dine spørsmål om vår påfyllingstjeneste av GROHE CO2-flasker, kan vi selvfølgelig svare. Vi er alltid klare til å hjelpe deg på live-chatten hverdager mellom kl. 9.00 og 16.00. Vi vil gjøre vårt beste for å veilede deg.

Du er også velkommen til å ringe oss på tlf.: 70605313, sende en e-post til support@watertrade.no eller kontakte oss via vårt kontaktskjema. Vi svarer på alle henvendelser innen 12-24 timer.

Hvis du ikke har noen spørsmål, kan du bestille dine CO2-flasker i dag og motta dem innen 1-2 dager. Bestiller du før kl. 12 i dag, får du varene dine allerede i morgen. Vi leverer direkte til din nærmeste Post nord butikk. Du kan også velge å få pakken levert direkte til din bedriftsadresse eller privatadresse. Enklere blir det ikke.

Ingen konto? Lag en her