facebook-script

Watertrade grundades 2019 med syftet att erbjuda en grönare och mer användarvänlig vattenlösning till privatpersoner och företagskunder i Norden. Vårt team har över 20 års erfarenhet av att installera både GROHE Blue- och GROHE Red-system, vilket gör att vi har omfattande kunskap och erfarenhet.

Nettopp derfor er vi stolte av at vi har kunnskap om alle små tips og triks som bidrar til at vannanleggene installeres på best mulig måte og tar opp minst mulig plass i skapene, enten det er hjemme eller på arbeidsplassen. Denne kunnskapen bygger på mer enn 500 installerte anlegg over hele Danmark. Les mer om installasjon av GROHE Red og GROHE Blue her.

Med service i fokus!

Vi vet at du og de fleste av våre kunder sannsynligvis ikke er eksperter på vannanlegg. Derfor har vi gjort det til vår viktigste oppgave å veilede og bistå våre kunder i akkurat dette. Dette gjelder både hvis du skal kjøpe en helt ny GROHE Blue Professional-installasjon, leter etter den rette GROHE Red reservedelen eller noe helt annet.

Hos Watertrade har vi fokusert på å levere god og kvalifisert service, alltid konkurransedyktige priser, rask levering samt hjelp med installasjon og service av GROHE-anlegg for våre kunder.

Resirkulering og bærekraftighet

Vi mener at Watertrades vannsystemer er et stort skritt i riktig retning for å bremse/stanse produksjonen av engangsflasker. Med en GROHE Blue-installasjon hjemme eller på arbeidsplassen kan det spares mye plast, da du får kullsyrevann rett fra kranen og slipper å kjøpe kullsyreholdig vann og brus på flaske.

Samtidig har vi stort fokus på resirkulering. Derfor har vi etablert et smart og enkelt byttesystem for CO2-flasker. På den måten blir CO2-eierflaskene resirkulert. Ikke bare bidrar dette til mer bærekraftighet, men det er også penger å spare for våre kunder, siden man ikke betaler for selve flasken når den resirkuleres.

I tillegg sørger vi også for at GROHE-filtre, kraner osv. blir gjenbrukt. Du kan lese mer om bærekraftige tiltak hos Watertrade på vår side om bærekraft her.

Sammen kan vi forhåpentligvis fremme den grønne omstillingen og ta ansvar for forbrukervanene våre.

Vi ser frem til å behandle din bestilling! Hvis du har spørsmål eller tilbakemeldinger om vår nettside, våre produkter eller tjenester, er vi tilgjengelige på chat.

Med vennlig hilsen, Teamet bak Watertrade ApS

Ingen konto? Lag en her