facebook-script

GROHE Red reservedeler

Viser 1-20 av 20 element(er)

Kjøp reservedeler til GROHE Red her. Du finner alt fra dryppkopper, GROHE Red-kjeler, dispensere og mye mer. Uansett hvilke reservedeler du trenger, kan du garantert finne det hos Watertrade. Vi streber etter å være din foretrukne forhandler av GROHE Red reservedeler, og derfor har vi et stort produktutvalg, gode priser og lynrask levering. Ikke nøl med å kontakte vår kundeservice dersom du har spørsmål om produkter og reservedeler. Skriv en e-post til support@watertrade.no og vi svarer alltid innen 12 til 24 timer

Få tak i alt av GROHE Red reservedeler

Hos Watertrade har vi samlet det beste utvalget av GROHE-produkter. Nedenfor finner du bl.a. reservedeler til GROHE Red, men også alt annet innen reservedeler. Vi har også et godt utvalg av reservedeler til GROHE Blue.

Selv om GROHE kjennetegnes av fantastisk kvalitet, kan slitasje oppstå etter mange års bruk, og da kan du måtte bytte ut noen av delene. Heldigvis er ikke GROHE red reservedeler nødvendigvis veldig dyre. Vi tilbyr både GROHE Red kjele, GROHE fordelerstykker, filter og mye mer til de beste prisene. Du finner selvfølgelig også GROHE Red kraner i butikken, inkludert både mono- og duo-kraner.

Kjøp en ny GROHE Red-boiler

Hos Watertrade kan du kjøpe alle deler separat. Hvis du trenger å bytte ut GROHE Red-boileren, kan vi også gjøre det. GROHE Red-boileren finnes i to forskjellige størrelser, som du begge finner her i butikken.

Du kan velge mellom GROHE Red-kjelen i størrelse M og størrelse L. M-kjelen kan gi deg opptil 3 liter kokende vann på en gang og er 37 cm høy. L-kjelen kan gi opptil 5,5 liter kokende vann om gangen. Skal du bruke store mengder kokende vann om gangen, er L-kjelen derfor det rette valget for deg. Men denne er selvsagt litt større, for å få plass til de mange literne med vann, og måler 49 cm. i høyden. Begge kjelene har samme diameter på 21 centimeter.

Få svar på dine spørsmål om GROHE Red reservedeler

Hvis du er i tvil om hvilke reservedeler du trenger til din GROHE Red kran eller kjele, må du bare ta kontakt med oss. Hos Watertrade har vi mange års erfaring med GROHE-produkter, og er alltid klare til å hjelpe deg med å finne akkurat de reservedeler du trenger

Det kan være alt fra en ny dryppkopp til en GROHE Red blandeventil. Vi gjør vårt beste for alltid å ha lageret fylt med alle reservedelene til GROHE Red kjeler og kraner. Bestiller du varene dine før kl. 12 i dag, får du dem allerede i morgen.

Hvis du leter etter en spesifikk reservedel som du ikke finner, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice. Vi kan når som helst kontaktes på e-post support@watertrade.no, og vi svarer alltid innen 12-24 timer.

Ingen konto? Lag en her