facebook-script
Viser 1-10 av 10 element(er)

Trenger du å bytte deler på ditt Grohe Blue-system? Da har du kommet til rett sted. Hos Watertrade selger vi et stort utvalg reservedeler til GROHE Blue. Du finner både CO2-regulatorer, CO2-adaptere, trykkindikatorer, kjøleenheter og mye, mye mer. Er du i tvil om hvilke deler du skal kjøpe, så ikke nøl med å kontakte oss.

GROHE Sensia Arena

Viser 1-10 av 10 element(er)

GROHE Blue reservedeler

Viser 1-10 av 10 element(er)

Finn alt av GROHE reservedeler

Hos Watertrade finner du alle reservedeler du måtte trenge til ditt GROHE-system. Du kan f.eks. få et enormt utvalg av reservedeler til GROHE-kraner. Se reservedeler for GROHE-kraner og GROHE-systemer her. Med vårt utvalg av reservedeler til GROHE Blue kan du være sikker på å finne akkurat den delen du trenger. Er du i tvil om hvilken del du mangler, ikke nøl med å kontakte vår kundeservice på support@watertrade.no. Her står våre produkteksperter klare til å hjelpe og veilede deg.

Kjøp GROHE CO2-regulator/adapter

Har du behov for en CO2-regulator eller en CO2-adapter, finner du den også her hos Watertrade. Du kan få GROHE Home CO2-adapter til de beste prisene her i vår butikk. Vær oppmerksom på at våre CO2-adaptere selges separat. Har du en Quooker hjemme, men ønsker å kjøpe CO2 hos oss?

Da kan du kjøpe vår smarte CO2-regulator til din Quooker.

Hold GROHE-systemet ditt rent

I tillegg til vårt store utvalg av reservedeler til GROHE får du også et bredt utvalg av rengjøringsprodukter hos watertrade.dk. Det er viktig å holde dine GROHE-systemer rene og pene med regelmessig rengjøring.

For å rense filteret på den mest optimale måten bør du kjøpe vår GROHE Blue rensepatron. Denne rensepatronen renser filteret enkelt og effektivt. Det er viktig å holde filteret rent slik at det fungerer og renser vannet optimalt. I tillegg er det selvfølgelig også viktig at du skifter filteret jevnlig.

Husk også å kjøpe CO2 adapter her. Du kan kjøpe en GROHE adapter for rensing her.

Det siste produktet vi ønsker å vise frem her, er GROHE Clean rengjøringsmiddel. Her får du 500 ml. rengjøringsmiddel med sitronsyre i en praktisk sprayflaske. Med dette rengjøringsmidlet kan du holde GROHE-kranen kalkfri og skinnende ren.

Kontakt oss dersom du har spørsmål om GROHE Blue reservedeler

Er du fortsatt i tvil om nøyaktig hvilke reservedeler du trenger? Ikke nøl med å kontakte vår kompetente kundeservice.

Vi er alltid klare til å veilede og gi deg råd, slik at du legger de riktige produktene i kurven. Du kan derfor alltid kontakte oss via vårt kontaktskjema her eller på e-post support@watertrade.no. Vi prøver å svare på alle henvendelser innen 24 timer.

Ingen konto? Lag en her