facebook-script
Viser 1-18 av 18 element(er)

Grohe Blue Pure er for deg som vil gjøre om det vanlige springvannet til deilig filtrert vann. Det følger med et GROHE Blue pure aktivert kullfilter som gir vannet en helt utrolig smak. Det er selvsagt mulig å veksle mellom vanlig springvann og det filtrerte vannet, slik at du kan bruke vanlig springvann til f.eks. oppvasken. Inne i kranen er det separate vannveier for filtrert og ufiltrert vann. Du kan bruke alle våre GROHE Blue filtre til kranen.

Kjøp GROHE Blue Pure startsett

Hos Watertrade har vi et enormt utvalg av GROHE produkter, slik at du kan få deilig filtrert vann direkte fra springen. Vårt GROHE Blue Pure startsett er for deg som foretrekker vann med en ren og naturlig smak. Med GROHEs helt unike filterteknologi forsvinner alle de dårlige stoffene fra vannet, som gir vannet en vond smak og dessuten er farlig å innta.

Når du kjøper GROHE Blue Pure fra Watertrade, får du også et GROHE Blue filter med en kapasitet på 3000 L inkludert i kjøpet. Når filteret er brukt opp, kan du enkelt kjøpe nytt filter i vår butikk. En timer viser når filteret er brukt opp. Vi leverer innen 1-2 dager.

Få billige reservedeler til GROHE Blue Pure

Leter du etter reservedeler til GROHE Blue Pure? Da trenger du ikke lete lenger. Hos Watertrade leverer vi alt av reservedeler til GROHE Blue pure.

Du får et godt utvalg av rengjøringsprodukter til GROHE Blue pure. Inkludert rensepatron for å holde GROHE-filteret rent, samt GROHE Clean-vaskemiddel for å holde GROHE-kranen ren og kalkfri. Du kan også finne et bredt utvalg av CO2-regulatorer og diverse annet tilbehør til GROHE Blue. Med det store utvalget i butikken vår vil du helt sikkert finne akkurat det du trenger.

Ingen konto? Lag en her