facebook-script

CO2 Startpakke

Viser 1-1 av 1 element(er)

Kullsyrepatron er enkelt

En skulle kanskje tro at det var vanskelig å få fornyet de deilige boblene du har kost deg med den siste tiden. Heldigvis er det superenkelt å skifte Co2 patronen og vipps er boblene i vannet ditt endelig tilbake.

Det første du må gjøre er å ta ut den gamle og tomme Co2 patronen, deretter setter en inn den nye Co2 patronen. Når dette er gjort er boblene dine klare med en gang.

Drømmevannet ditt er tilbake, og du kan nyte hvert eneste glass. Endelig kan du senke skuldrene og smilet ditt kan få komme frem. 

Bygge deg opp et lager 

Selvfølgelig er Co2 patronene noe som en må skifte. Dette tenker mange kan være stress fordi det bare tar tid, plass og krefter. Her kan en være smart og kjøpe flere Co2 patroner enkeltvis eller i pakker, og bobler i hjemmet ditt kommer aldri til å være et problem igjen.

Gjerne bygg deg et lager slik at du alltid kan være sikker på det liggere flere klart. Er dette fikset og klart, kan fokuset og stresset i livet være plassert på andre ting. Jo mer som er enkelt, klart og fikset i livet, jo bedre. 

Kullsyrepatronen dekker ca. 60 liter med kullsyrevann

Selv om det å skifte patroner høres ut som noe du er nødt til å gjøre ofte, er dette ikke sant i det hele tatt. Hver Co2 patron inneholder opptil ca hele 60 liter med bobler.

Dette kan endres litt etter hvilken maskin en bruker, men også hvor mye bobler en ønsker og bruker. Men som nevnt er dette absolutt ikke noe en skal måtte stresse over, og Co2 patronen holder lenge og godt. 

Enkelt å få tak i ny

Man skulle jo tro at Co2-patronene er noe som er vanskelig å få tak i. At det er en av de tingene i hverdagen en virkelig må sette seg ned og bestemme seg for å gjøre, for å i det hele tatt klare å gjennomføre det.

Heldigvis er dette ikke sannheten, og det eneste man må gjøre er å klikke seg inn på Watertrade og trykke Co2-patronene inn i handlekurven. Vipps så er Co2 patronene på vei hjem til deg, og du kan legge beina på bordet og glede deg til å få bobler i vannet ditt igjen.

Co2 flaske 2 kg 

Er du en av de mange som har blitt avhengig av kullsyrevann? Eller elsker du å tappe din egen hjemmebrygga øl? Er du lei av å ikke ha store og kraftige nok Co2 flasker? Føler du et konstant behov for å bytte flaske? Da trenger du ikke å fortvile.

Co2 flaske på 2 kg passer virkelig uttrykket “jo større jo bedre” helt perfekt. En Co2 flaske med hele 2 kg, dekker de største behovene og er virkelig alt du trenger. Disse flaskene er utrolig lette å håndtere, spesielt når det kommer til gjenfylling.

Co2 flaskene 2kg er også perfekte til øltapping, som både kan glede deg og de rundt deg. Co2 flasken på 2 kg kan også brukes i akvarium eller når en for eksempel drar på camping. 

Co2 flasken på 2 kg kan lett gjenfylles 

Kanskje er du en av de som mistenker at det er vanskelig å få fylt opp Co2 flaskene dine? Dette er det selvfølgelig ikke. Disse Co2 flaskene kan en enkelt bare levere inn ulike steder, og få de direkte fylt opp igjen.

Dette kan en gjøre nesten overalt, som for eksempel i jernvarehandel, noen spesifikke butikker, detaljister eller drikkevare handlere. Som sagt superenkelt, det må bare bli gjort. 

Perfekt til øltapping 

Co2 flasken 2 kg er helt perfekt for øltapping. Mange har interesse for øltapping uten faktisk å vite at faktisk trenger det absolutt viktigste, nemlig en Co2 flaske. Selve Co2 flasken inneholder 2 kg Co2 som er nok til i hvert fall hele 400 liter med øl.

Dette er jo helt fantastisk for både en selv og de rundt en har rundt en. Grunnen til at en trenger Co2 flaske er at uten riktig mengde Co2, kan smaken på ølet bli veldig flatt. Vi er derfor nødt til å ha den korrekte mengden Co2 for å få best mulig smak i ølet.

Noe av det viktigste når en brygger øl er at det skal være 100% sikkert. Dette er utrolig viktig og det er noe vi garanterer med vår Co2 flaske 2 kg. Når systemet og flasken brukes rett, holder ølet seg seg helt fantastisk og er helt klart til å nytes i stua.

Skift kullsyrepatron, og boblene dine er tilbake 

Vi kan vel alle si oss enige at vann med bobler ofte frister mer enn bare vanlig vann. Bobler i vannet gir deg følelsen av at hverdagen plutselig blir helg. Boblevann har blitt mer og mer populært både på vanlig flaske, men enda mer i maskin. De som engasjere seg mest kjøper seg en maskin ganske kjapt og bruker den flittig.

Jo mer glad i og avhengig av boblevann en blir, jo viktigere blir det å fornye Co2 patronene når de blir tomme for bobler. Den verste følelsen må vel være når du har hatt en lang dag og du har gledet deg til å komme hjem til boblevannet, og maskinen er tom for bobler. Ikke fortvil, det er bare til å skifte Co2 patronen og boblene er tilbake.

Ingen konto? Lag en her