Engangsflasker

Søk igjen etter det du ser etter

Back to home

Les når du bør bruke CO2 engangsflasker

Hvis du har en Sodastream-, Quooker- eller GROHE Blue-kran, må du sannsynligvis kjøpe refill CO2-flasker og patroner som kan byttes. Men til spesielle anledninger kan du trenge engangsflasker med CO2, som ikke kan byttes til nye flasker i etterkant.

Det kan f.eks. være at du har leid et fatølsanlegg for en festlig anledning. I så fall trenger du selvfølgelig kullsyre for å lage det perfekte fatølet. Når du kun skal bruke CO2-flaskene til spesielle anledninger, anbefaler vi derfor å kjøpe våre CO2 engangsflasker, og du kan enkelt kaste flaskene etter bruk.

Våre engangsflasker brukes ofte sammen med vannsystemer av andre merker, for eksempel Zegowater, Borg og Overstrøm samt Taurus. Det avhenger mye av regulatoren på systemet. Regulatoren kan selvfølgelig også skiftes ut slik at du kan bruke gjenbrukbare flasker.

Bruk CO2-flasker for å justere PH-verdien i akvariet

Har du fisk i et akvarium? Fisker er faktisk utrolig følsomme for vannets pH-verdi (balansen mellom syrer og baser). For å gjøre akvariet litt mer livlig, og for å gi litt identitet til fiskenes hjem, er akvarieplanter en skikkelig god og koselig løsning. Men planter, også under vann, lever av CO2, og dette gjør vannet mer basisk. Ulike fiskearter trives i ulike klima, men generelt er du på den sikre siden med en pH-verdi mellom 5,5 og 8.

Fisker lever av vann på samme måte som vi lever av å puste luft. Tenk deg at luften var sur eller dårlig. Hvis akvarievannet ditt har blitt for alkalisk, kan du nedjustere pH-verdien ved å tilsette karbonisering fra en CO2-engangsflaske, en ekstremt økonomisk løsning som er helt ufarlig for fisken. Mange tror at du på denne måten vil gjøre akvarievannet om til kullsyrevann, men vannet må være under trykk (som i en kullsyremaskin eller i et GRIGE-vannsystem ) før det kan absorbere CO2. Du kan trygt benytte kullsyren vår for å unngå trette og dovne eller til og med ville og uberegnelige fisker som ikke trives i feil akvarieklima.

Unngå flatt hjemmebrygg med våre CO2-flasker

Når du ser for deg et godt øl, ser du sannsynligvis for deg et øl som er rundt og mykt på smak, med forfriskende kullsyre i. Uansett hvor deilig og myk smaken er, er den nesten udrikkelig hvis det er flatt og uten kullsyre. Derfor er det viktig å skaffe seg CO2-flasker hvis du skal begynne å brygge hjemmebrygget øl. Når du har stelt og ordnet med hjemmebrygget i månedsvis, er det selvsagt viktig å kjøpe CO2 av skikkelig kvalitet. Dersom du kjøper dine CO2-flasker fra Watertrade, kan du være sikker på at du setter prikken over i-en på hjemmebrygget.

Det er selvsagt forskjellig hvor kullsyreholdig ølet skal være, avhengig av hvilken type øl du brygger. For eksempel ligger øltyper som porter og stout oftest i den lave enden når det gjelder CO2-volum. Hveteøl er derimot i den høye enden og inneholder mer CO2. Det høyeste CO2-volumet du kan oppnå med naturlig kullsyre uten CO2, er 1,7. Dette holder kun til å lage en porter eller stout. Du trenger altså CO2-flasker hvis du vil brygge hveteøl.

Lær mer om Watertrade

Watertrade ble grunnlagt da vi oppdaget at det var en enorm etterspørsel etter karbondioksid i form av CO2-flasker i de nordiske landene. På grunn av denne oppdagelsen valgte vi å utvikle våre egne CO2-patroner. I dag leverer vi til Danmark, Sverige, Norge og Finland. Vårt mål er å tilby fantastisk kundeservice og knallgode priser.

Våre CO2-flasker kan brukes til mange forskjellige formål. Vi tilbyr alt fra engangs CO2-flasker for fatølsystemer til bytteservice av CO2-flasker for de med Sodastream, GROHE Blue-system eller Quooker.

Hvem kjøper produkter fra Watertrades?

Vi opplever stor etterspørsel etter kullsyre fra blant annet kantiner, bedrifter, kommuner og andre steder som ønsker å unne sine ansatte kullsyrevann. Vi ønsker å gi våre kunder muligheten til å bestille akkurat den mengden karbondioksid de trenger. Derfor har vi et bredt utvalg av forskjellige størrelser CO2-flasker og CO2-patroner, samt gjenfyllbare flasker og engangsflasker.

Hos oss i Watertrade er det viktig at våre kunder enkelt og raskt kan bestille en CO2-patron, og at du enkelt kan returnere dine tomme CO2-patroner for etterfylling. Som en av de få i Norden leverer Watertrade CO2 fra dag til dag samtidig som vi har et utrolig brukervennlig system for bytte og påfyll av flasker. Hvis du lurer på noe om produktene våre, er vi tilgjengelige på chatten alle hverdager fra 9.00 til 16.00. Ellers er du alltid velkommen til å kontakte oss ved å sende en e-post til support@watertrade.no. Vi svarer alltid innen 12-24 timer.