facebook-script

Affaldssortering

Viser 1-4 av 4 element(er)

Hos Watertrade selger vi et stort utvalg av smarte uttrekksbeholdere som kan brukes til søppelsortering. Vi har både mindre kasser for søppelsortering som passer til GROHE Blue Home og GROHE red. Du finner også større kasser i butikken, som passer til blant annet GROHE Blue Professional. Våre avfallsbeholdere er montert på gulvet og er delt inn i rom, noe som gjør dem utrolig praktiske. Har du spørsmål om noen av våre produkter, vennligst kontakt oss på support@watertrade.no. Vi svarer alltid innen 24 timer.

Kjøp en avfallsbeholder med sortering

Her finner du et bredt utvalg av smarte og praktiske avfallsbeholdere, som gjør det mye enklere å sortere avfallet i en ellers travel hverdag. Det som gjør slike avfallsbeholdere ekstra praktiske, er at de er laget slik at de passer i underskapet, sammen med din GROHE Blue eller GROHE Red.

Vi har uttrekkbare avfallsbeholdere som passer til både GROHE Blue Pro og GROHE Blue Home. I tillegg egner de seg perfekt for søppelsortering og passer under skapet, sammen med din GROHE Red eller Blue. Skuffenes uttrekk er utformet slik at beholderne kan trekkes helt ut og lukkes igjen med en soft-close-effekt. Disse romslige uttrekkbare beholderne er de beste avfallsbeholdere markedet.

Finn også annet tilbehør til GROHE-systemer

Watertrades misjon er å tilby alle de beste GROHE-produkter, tilbehør og reservedeler, til de beste prisene. Vi har derfor alltid et stort lager av alle GROHEs favorittprodukter.

I tillegg har vi også spesialisert oss på å forhandle og bytte CO2-flasker. Flaskene kan selvsagt brukes sammen med GROHE Blue-systemer, men også til din Sodastream, Quooker osv. Ønsker du å kjøpe CO2 til din Quooker, har vi et fast godt tilbud på 3 x 2 kg CO2 og en CO2 regulator. Med dette startsettet kan du enkelt bytte ut de dyre 425 g. CO2-flaskene til Quooker Cube med våre billige CO2-flasker. Uansett om du bestiller en ny avfallsbeholder på siden vår, eller CO2-flasker eller noe helt annet, kan du være sikker på å få varene levert lynraskt. Vi leverer alltid innen 1-2 dager.

Ingen konto? Lag en her