facebook-script

Diverse

Viser 1-5 av 5 element(er)

Her finner du diverse tilbehør til dine GROHE Blue og GROHE red-systemer. Du finner for eksempel Quick fix Essence Eurosmart, BWT-kanner, BWT AQA Drink, aquameter og mye mer. Vårt mål er at Watertrade skal være din foretrukne GROHE-forhandler. Vi er en E-merket nettbutikk; når du bestiller fra oss, får du alltid varene dine innen 1-2 dager. I tillegg tilbyr vi råd og veiledning om GROHE-tilbehør, dine GROHE-produkter o.l., samt service på systemene dine. Har du spørsmål om våre produkter, tjenester eller annet, ta kontakt med support@watertrade.no.

Kjøp alt GROHE-tilbehør her

Hos Watertrade kan du være sikker på at du alltid kan finne et stort utvalg av GROHE-tilbehør til de beste prisene. Dette gjelder både om du er ute etter en GROHE Red kran, produkter til GROHE Blue Pro, GROHE-tilbehør, reservedeler, eller om du ønsker å bytte CO2-flaske. Uansett hva du er på utkikk etter, kan du være nesten helt sikker på at du finner det her i butikken.

Vi streber etter å alltid kunne tilby det største utvalget av produkter til de beste prisene, samt å ha fornøyde kunder.

Lær mer om Watertrade

Watertrade er fortsatt et relativt nytt selskap, som ble etablert i 2020. Selskapet ble stiftet fordi vi så at det var et marked for enkelt og smart bytte av CO2-flasker. Mange privatpersoner og arbeidsplasser har enten en GROHE Blue, Quooker cube eller en Sodastream, som selvfølgelig krever CO2 for å lage deilig kullsyrevann. Før vi startet opp, fantes ingen enkel måte for forbrukere å resirkulere sine gamle CO2-beholdere på.

På bakgrunn av dette og en etterspørsel etter kvalitetssikrede GROHE-produkter ble Watertrade etablert. I dag leverer Watertrade varer til både Danmark, Sverige og Norge.

Ingen konto? Lag en her