facebook-script

GROHE Blue Home

Viser 1-6 av 6 element(er)

Grohe kullsyre er elegant

Det er lett å tenke at et slikt system er stort og klumpete, og tar opp masse plass på kjøkkenbenken, der du gjerne allerede har et toastjern, vannkoker, brødboks og en mikrobølgeovn. Enkelte aktører på markedet forsøker å slukke tørsten din med en stor tung maskin som må ta opp enda mer plass.

Dette er ikke tilfellet med sprudlevann fra Grohe kullsyre. Dette systemet bygges inn i din normale vannkran, og systemet skjules elegant under springen! I tillegg til at Grohe kullsyre sørger for litt mindre rot på kjøkkenbenken, så er selve kranen også stilfull og elegant, I topp moderne design.

Grohe kullsyre rett fra krana

Se for deg å komme hjem fra en slitsom dag på jobb, eller en lang joggetur, og det frister med et iskaldt glass med sprudlevann. Det er bare et problem, du glemte å handle inn sprudlevann da du var på butikken. Da hadde det vært praktisk med et Grohe kullsyre system, som gir deg iskaldt sprudlevann rett fra springen! Man kan lett velge boblestyrken med Grohe kullsyre, så enten du liker lite, medium, eller stor mengde bobler, så funker Grohe kullsyre til alt.

Enorme mengder Grohe kullsyre

Ulikt mange av konkurrentene, så har Grohe kullsyre helt enorm kapasitet per flaske med kullsyre. Flasker I 425g (55L) eller 2kg (350L) er tilgjengelig. Se for deg å kjøpe 350L med sprudlevann på butikken. Helt sprøtt å tenke på? Med Grohe kullsyre har du dette allerede i hjemmet ditt. I tillegg slipper du å stresse med masse plastflasker som må pantes. Om du ikke er en person som panter, så er det hvertfall penger spart å slippe å betale for disse, når du får sprudlevann rett fra egen kran!

Lett tilgjengelig tørsteslukker

Mange mennesker bruker brus som en tørsteslukker. Brus er ikke særlig bra for helsen, selv om den er sukkerfri. Flere opplever derimot at det ikke nødvendigvis er smaken av brusen de tørster etter, men heller den forfriskende kullsyren. Hvis du har Grohe kullsyre rett fra kranen, så slipper du å bli fristet til å drikke usunne læskedrikker. Når du slapper av hjemme foran TV-en og plutselig føler deg tørst, kan du enkelt forsyne deg med et forfriskende glass med iskaldt sprudlevann, takket være Grohe kullsyre.

Forfriskende smak

Med Grohe kullsyre kan du være sikker på at det iskalde sprudlevannet ditt alltid har en god smak. Det er stor forskjell på sprudlevann og hva slags kullsyre som blir brukt, og ikke alle kilder er like rene eller har like forfriskende smak. Grohe kullsyre hentes fra naturlige kilder dypt nede i jorden og har en renhetsklasse på 99,9% v/v min. Dette sørger for en god, naturlig, og læskende smak, som passer seg godt på en varm sommerdag eller etter en knallhard treningsøkt eller hva det enn måtte være.

Sprudlevann er også med på å hjelpe deg opprettholde syrebalansen i kroppen. Etter en treningsøkt har man mistet mye væske fra kroppen, og det viktig å passe på å drikke tilstrekkelige mengder vann, så hvorfor ikke gjøre det viktige vannet til det mest forfriskende og lettvinte vannet I huset? Enklere enn et Grohe kullsyre system blir det ikke.

Ingen konto? Lag en her