facebook-script

GROHE Blue Pro

Viser 1-1 av 1 element(er)

Grohe blue - for trivsel på arbeidsplassen!

Velg Grohe blue professional, med riktig design på kontoret. Enorm tilgang på frisk drikke, før økt produktivitet og som et sunt alternativ for de som drikker for mye kaffe. Koffein gir overskudd, men med Grohe blue vil dine ansatte få tilgang på frisk drikke som holder 6 grader. Det er viktig å drikke nok vann for å fungere godt, og eksperter råder alle til å drikke før man er tørst.

Vann er et essensielt næringsstoff, og tilgang på filtrert, avkjølt mineralvann vil derfor øke både produktiviteten og trivselen på arbeidsplassen. Velg Grohe blue for den gode, forfriskende opplevelse av norsk vann tilsatt kullsyre. Grohe blue - helt enkelt. For den gode opplevelsen, og billigere enn flaskevann.

Grohe blue - stilig blandebatteri for norske kjøkken

For den som forlanger den beste kvalitet, med et lekkert design, for det moderne kjøkken. Et blandebatteri som er innebygget i kranen, med mulighet for å velge mellom flasker med 425 gram (som gir 55 liter mineralvann) eller 2 kg (som gir 350 liter boblevann). For en familie på 4, som kanskje drikker 2 liter vann hver dag, vil dette var i 175 dager. Hvem vil vel ha en klumpete innretning på kjøkkenet?

Med Grohe blue er du sikret god design som ikke tar plass på kjøkkenbenken. Bli kvitt rotet på kjøkkenbenken, og velg Grohe blue med den riktige, slanke fasongen som dine venner vil misunne deg. Du kan velge mellom 3 ulike, attraktive designede kraner. Hvem vil vel ha et stort, dominerende blandebatteri på sitt moderne kjøkken? For den kvalitetsbevisste forbruker er dette det trygge valget.

Velg Grohe blue for kvalitet og ingeniørkunst. For den som ønsker det beste, vil Grohe blue, Europas ledende leverandør, være det selvfølgelige valget. For den bevisste forbruker, som er opptatt av stil og design.

Grohe blue - et kjent merkenavn gir trygghet

Høye krav til kvalitet gir god hygiene med forfriskende vann. Leskende vann for den milljø- bevisste forbruker, for et bærekraftig forbruk. For den som bryr seg om neste generasjon, og som ønsker å minske sitt klima-avtrykk. Helt enkelt og ukomplisert.

For den som ønsker seg det beste for seg selv og sin familie, og som foretrekker fri tilgang på kullsyreholdig drikke. For den som ønsker seg tilgang på leskende drikke, uten å være nødt til å kjøre til butikken, og slepe med seg flaskevann, som enten må pantes, eller som havner i plastavfall.

Energiforbruket er kun kr. 1,45 kroner per dag, et valg for den miljøbevisste forbruker. For den som ønsker å unne seg det beste - uten at det går på bekostning av miljøet.

Grohe blue - blandebatteri for frisk drikke

Hvem vil vel ikke synke ned i sofaen etter dagens jobb, eller etter kveldens treningsøkt, med en god og leskende drikke? Velg Grohe blue med avkjølt kullsyreholdig vann som belønning, i stedet for usunn sukkerholdig brus, eller kunstig søtet brus. Som bare er til for å nyte! For trivsel i hverdagen. Når du ønsker å belønne deg selv, eller rett og slett slappe av med noe godt. Grohe blue - velg drikke med god kvalitet, en drikke som du kan nyte med god samvittighet!

Ingen konto? Lag en her